Produktbeskrivelse
Coco Lopez kokoscreme - original Pina colada kokoscreme er nok en af de mest kendte kokoscreme, som bruges af flere cocktailbarer landet over. Coco Lopez bruges bl.a. til at lave Pina colada mm.
I Danmark er Coco Lopez kendt for både at være hovedingrediensen i Pina coladas og mocktailen Ginger Colada.
Vi har samlet et par lækre opskrifter i kan benytte jer af.
Pina Colada Opskrift:
- 4 cl Lys rom
- 6 cl Kokoscreme
- 12 cl Ananasjuice
-
1 kop isterninger
Fremgangsmåde:
Den originale opskrift kan laves på to forskellige måder. 1) Alle ingredienser blendes, og hældes over i et hurricaneglas. 2) kom alle ingredienser i din cocktail shaker og shake nu grundigt. Med din strainer, si indholdet over i dit cocktailglas.
Ginger Colada
- 10 cl Æblejuice (gerne ufiltreret så den har lidt karakter)
- 3 cl Hjemmelavet ingefærsirup
- 6 cl Kokoscreme
-
Isterninger
Fremgangsmåde:
Alle ingredienser blendes, og hældes over i et hurricaneglas.
Amaretto Colada
- 10 cl Ananas juice
- 3,5 cl Amaretto
- 5 cl Sødmælk
- 3 cl Kokoskreme
-
5 cl lys Rom
Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienser i din blender og blend i ca 30-40 sekunder og server derefter i dit margarita glas.
Den nemme Colada
- 5 cl Malibu rom
- 5 cl Kokosmælk
- 10 cl Ananasjuice
- 1 skive Vanilje is
-
Blendes
Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienser i din blender og blend i ca 30-40 sekunder og server derefter i dit margarita glas. Pynt med drinkspynt.
Herunder kan du se en spændende video omkring hvordan man kan lave den.
Læs mere om CocoLopez på deres hjemmeside: Cocolopez coconut cream.