Levering

BarGear tilbyder en omfattende og fleksibel leveringsservice, designet til at møde kundernes behov og sikre en hurtig og problemfri levering af alle produkter. Fra standard levering til speciallevering, BarGear's fokus ligger på kvalitet og kundetilfredshed i hele forsendelsesprocessen.

Bredt Udvalg af Leveringsmuligheder

BarGear samarbejder med GLS for at tilbyde forskellige leveringsmuligheder, der passer til enhver kundes unikke behov. Uanset om kunderne foretrækker levering direkte til døren, til en erhvervsadresse, eller til en nærliggende pakkeshop, tilbyder BarGear denne fleksibilitet.

Effektiv Leveringstid

Med en målsætning om levering inden for 1-3 arbejdsdage på de fleste ordrer, stræber BarGear efter at sikre, at kunderne hurtigt og effektivt modtager deres køb. Selvom leveringstiden ikke kan garanteres på grund af variable faktorer som produkttilgængelighed og forsendelsesbelastninger, gør BarGear alt for at opfylde denne tidsramme.

Gennemsigtige Fragtomkostninger

BarGear fremhæver vigtigheden af gennemsigtighed, specielt når det kommer til fragtomkostninger. Kunder informeres tydeligt om eventuelle forsendelsesgebyrer ved købstidspunktet, og der tilbydes endda gratis forsendelse på ordrer over et vis beløb. Dette sikrer, at kunderne altid ved, hvad de kan forvente uden skjulte omkostninger.

Pakkeshop.
Ved levering til Postnord pakkeshop vil de modtage en notifikaiton over enten e-mail, sms eller igennem postnord´s egen app. 

 

Fragtpriser og Levering:

  • Pakkeshop fra 35 kr. (Fri fragt fra 499)
  • Erhvervsadresse fra 39 kr. (Fri fragt fra 499)
  • Hjemmeadresse fra 59 kr. 

 

Udlandet: 
Vi til alle lande i Europa. Priserne reguleres automatisk ved afgivelse af ordre. 

Leveringstid
Vi bestræber på at levere den bedst mulige service og ikke mindst hurtigt levering. Vi bestræber os på at levere inden for 1-4 hverdage, dog kan vi desværre garantere det 100%.  Får vi din pakke inden kl 12.00 vil den med stor sandsynlighed blive afsendt samme dag. 

Skulle de mod alt forventning opleve problemer, har de spørgsmål skal de være velkommen til at tage fat i vores kundeservice

Tlf. +45 31 32 03 06
E-mail: Info(a)BarGear.dk