Reklamation & Returret

Returret
Hos BarGear har du som udgangspunkt altid de lovmæssige 14 dages fortrydelsesret.

Ved erhvervskøb ydes der 3 dages fortrydelsesret

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@bargear.dk eller ved at benytte vores kontakt formular.: Kontakt os.

 

 

Reklamation
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationsretten vil dog være afgrænset til varens naturlige holdbarhed, hvis der er tale om salg af fødevare produkter. Kontakt os altid inden returneringen finder sted!

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) leveringsomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine leveringsomkostninger.

§ 5.2 Når og hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det sendes til:

BarGear ApS
Lyshøjvej 17
3650 Ølstykke
Tlf.: +45 31 32 03 06


CVR: 38197967

§ 5.3 Bemærk! Vi modtager ikke pakker per efterkrav eller lign.

 

Læs mere omkring på vores Handelsbetingelser.