Bæredygtighed

Bæredygtighed – Miljøvenlighed – social ansvarlig.

Disse er ikke blot ord for os, men retningslinjer og forpligtelser vi forsøger at leve og arbejde efter.  I en verden hvor ressourcerne blive sværere og sværere at opnå og hvor vi bliver nødt til at acceptere at vi ikke bare kan bruge løs uden at tænke på miljøet, har vi valgt at forsøge at mindske vores negative impact på miljøet mest muligt. Flere ting er noget man som forbruger kan se og mærke, andre ting er noget der sker bag kulisserne, på lageret mm.

Som en del af vores strategi om at være så miljøvenlig som muligt, har vi bl.a. valgt i større omfang at benytte os af brugte papkasser. Produktionen og transporten af papkasser koster miljøet dyrt, derfor har vi valgt så vidt muligt at genbruge brugte papkasser, emballage mm. Emballagen du kommer til at modtage din ordre i kan være lettere slidt. Det ændrer ikke på dit produkt men mindsker vores Co2 aftryk.

 

Bæredygtighedsinitiativer hos BarGear

  • Genbrug af Materialer: En væsentlig del af BarGear's bæredygtighedsstrategi er at genbruge materialer, såsom papkasser, i deres leveringsproces. Dette træk reflekterer en bevidst indsats for at reducere miljøpåvirkningen fra produktion og transport af nye emballagematerialer.
  • Mindskelse af CO2-Aftryk: Ved at genbruge papkasser og emballage, arbejder BarGear på at mindske deres CO2-aftryk. Selvom dette kan resultere i, at kunderne modtager ordrer i lettere slidt emballage, understreger det virksomhedens engagement i miljøbeskyttelse uden at gå på kompromis med produktets kvalitet.
  • Holistic Approach: BarGear's tilgang til bæredygtighed går ud over synlige forbrugerinitiativer og inkluderer også handlinger bag kulisserne, såsom på deres lager, for at fremme miljøvenlige praksisser i alle aspekter af deres drift