Skip to content

Fri fragt ved køb over 499 ,-

22 års brancheerfaring

Hurtig levering på 1 - 3 hverdage

Nem returnering

Guide & tricks

Den Ultimative Guide til Tonicvand: Typer og Valg

Af Zander Hansen 24 May 2024

Hvad er Tonicvand?

Tonicvand er en kulsyreholdig drik, der traditionelt indeholder kinin, et stof der oprindeligt blev udvundet fra barken af kinintræet. Kinin har en karakteristisk bitter smag, som mange finder både forfriskende og unik. Historisk set blev tonicvand udviklet som en medicinsk drik til at bekæmpe malaria i tropiske områder. Den bitre smag af kinin blev balanceret med sukker og kulsyreholdigt vand for at gøre den mere drikkelig, og dermed blev tonicvand født. I dag er tonicvand mest kendt som en populær mixer til cocktails, især gin og tonic, men det kan også nydes alene eller med andre spiritus.

Typer af Tonicvand

Der findes flere forskellige typer tonicvand på markedet, hver med deres egne unikke egenskaber og smagsprofiler. At vælge den rigtige type tonicvand kan forbedre din drinkoplevelse og tilføje en ny dimension til dine cocktails.

Klassisk Tonicvand

Den klassiske tonicvand er det, de fleste tænker på, når de hører ordet tonic. Den har en perfekt balance mellem sødme og bitterhed, som gør den ideel til en lang række cocktails. Klassisk tonicvand er ofte lavet med enkle ingredienser som kinin, sukker eller sødemiddel, og kulsyreholdigt vand. Denne type tonicvand er alsidig og kan bruges med mange forskellige typer spiritus, fra gin og vodka til tequila og rom.

Brands:

 • Fever-Tree Tonic: Fever-Tree er kendt for deres engagement i at bruge naturlige og højkvalitets ingredienser. Deres klassiske tonicvand er lavet med naturlig kinin og botaniske ekstrakter, som giver en ren og frisk smag. Fever-Tree's filosofi er, at hvis tre fjerdedele af din drink er mixer, så bør du vælge den bedste mixer, og deres tonic lever bestemt op til denne standard.
 • Schweppes Tonic: Schweppes er et af de ældste og mest genkendelige mærker inden for tonicvand. Deres klassiske tonicvand har en let bitterhed kombineret med en mild sødme, som gør den til en favorit blandt mange bartendere og tonicelskere. Schweppes har formået at bevare sin popularitet i over 200 år ved at levere en konsistent og pålidelig smag.

Premium Tonicvand

Premium tonicvand adskiller sig fra den klassiske ved at bruge mere sofistikerede ingredienser og ofte naturlige sødemidler. Disse tonicvand er designet til at fremhæve og komplementere de finere nuancer i premium spiritus.

Brands:

 • Fever-Tree Premium Indian Tonic Water: Dette premium tonicvand er fremstillet med naturlig kinin og en blanding af botaniske ekstrakter som Siciliansk citron. Resultatet er en tonic med en dyb og kompleks smagsprofil, der ikke kun supplerer gin, men også kan løfte smagen af vodka og andre spiritus. Fever-Tree's Premium Indian Tonic Water er ideel til dem, der ønsker at tage deres gin og tonic til det næste niveau.
 • Thomas Henry Tonic Water: Thomas Henry er kendt for deres intense bitterhed, som kommer fra brugen af høj kvalitets kinin. Deres tonicvand har en skarp og ren smag, der gør den perfekt til cocktails, hvor man ønsker at fremhæve spiritussens karakter. Thomas Henry's tonicvand er populær blandt mixologer for dens evne til at balancere og forbedre komplekse cocktails.

Aromatiseret Tonicvand

Aromatiseret tonicvand kommer med en række forskellige smagsprofiler, fra citrus og blomster til urter og krydderier. Disse tonicvand tilføjer en ekstra dimension til cocktails og kan bruges til at skabe unikke og spændende drinks.

Brands:

 • Fentimans Botanical Tonic Water: Fentimans er kendt for deres traditionelle brygningsmetoder og brugen af naturlige botaniske ingredienser. Deres botaniske tonicvand tilbyder en kompleks blanding af smagsnuancer, herunder en subtil sødme og en dyb bitterhed. Fentimans tonicvand er perfekt til cocktails, hvor man ønsker at tilføje en ekstra lag af smag.
 • Schweppes Pink Tonic: Schweppes Pink Tonic er en frugtig version af deres klassiske tonic, med en delikat smag af bær. Denne aromatiserede tonic er ideel til sommerdrinks og kan bruges med en række forskellige spiritus for at skabe farverige og smagfulde cocktails.

Light Tonicvand

Light tonicvand er designet til dem, der ønsker en lavere kalorieindhold uden at gå på kompromis med smagen. Disse tonicvand bruger kunstige eller naturlige sødemidler for at reducere kalorieindholdet.

Brands:

 • Fever-Tree Light Tonic Water: Fever-Tree's light tonicvand er lavet med naturlige ingredienser og har færre kalorier end deres klassiske tonic. Den bevarer stadig den karakteristiske smag af naturlig kinin og botaniske ekstrakter, hvilket gør den til et sundere valg uden at ofre smagsoplevelsen.
 • Schweppes Slimline Tonic Water: Schweppes Slimline Tonic er en kalorielet version af deres klassiske tonicvand. Den bruger kunstige sødemidler til at reducere kalorieindholdet, men bevarer stadig den velkendte smagsprofil, som gør Schweppes til en favorit i barer verden over.

Hvilken Tonicvand Skal Man Vælge?

Valget af tonicvand afhænger i høj grad af personlig smag og hvilken type cocktail man ønsker at lave. Her er nogle anbefalinger baseret på forskellige præferencer:

Til Gin og Tonic

 • Klassisk: Hvis du ønsker en traditionel gin og tonic, kan du ikke gå galt med Fever-Tree Tonic eller Schweppes Tonic. Disse tonicvand har en perfekt balance mellem sødme og bitterhed, som komplementerer ginens botaniske smag.
 • Premium: For en mere sofistikeret oplevelse kan du prøve Thomas Henry Tonic Water eller Fever-Tree Premium Indian Tonic Water. Disse premium tonicvand har en dybere og mere kompleks smagsprofil, som virkelig fremhæver ginens nuancer.
 • Aromatiseret: Hvis du ønsker at tilføje en unik smagsdimension til din gin og tonic, kan du prøve Fentimans Botanical Tonic Water eller Schweppes Pink Tonic. Disse aromatiserede tonicvand tilføjer en ekstra lag af smag, som kan gøre din cocktail endnu mere spændende.

Til Andre Cocktails

 • Light Cocktails: Hvis du er på udkig efter en kalorielet option, kan du prøve Fever-Tree Light Tonic Water eller Schweppes Slimline Tonic Water. Disse tonicvand bevarer den karakteristiske smag af tonic, men med færre kalorier.
 • Eksperimentelle Drinks: For dem, der ønsker at eksperimentere med nye smagskombinationer, kan aromatiserede tonicvand som Schweppes Pink Tonic være en kreativ twist til dine cocktails. Disse tonicvand kan bruges til at skabe unikke og interessante drinks, som vil imponere dine gæster.

Populære Brands

Fever-Tree

Fever-Tree er kendt for deres engagement i at bruge naturlige ingredienser og botaniske ekstrakter. Deres tonicvand er ofte foretrukket af bartendere og cocktailentusiaster for deres rene og naturlige smag. Fever-Tree tilbyder et bredt udvalg af tonicvand, herunder klassisk, premium og aromatiseret, hvilket gør dem til et alsidigt valg for enhver bar.

Thomas Henry

Thomas Henry tonicvand er kendt for deres intense bitterhed og høje kvalitet. Deres tonicvand er ideel til dem, der foretrækker en stærkere kinin smag. Thomas Henry tilbyder også en række andre mixers, hvilket gør dem til et alsidigt valg for enhver bar. Deres tonicvand er populær blandt mixologer for dens evne til at balancere og forbedre komplekse cocktails.

Fentimans

Fentimans bruger en traditionel brygningsmetode til at lave deres tonicvand, hvilket giver en dybere og mere kompleks smag. Deres udvalg inkluderer både klassisk tonicvand og aromatiserede varianter, der er perfekte til at tilføje en unik touch til cocktails. Fentimans er kendt for deres naturlige ingredienser og autentiske smagsoplevelse.

Schweppes

Schweppes er en af de mest kendte og elskede tonicvandmærker i verden. Deres klassiske tonicvand er en fast bestanddel i mange barer, og de tilbyder også en række andre varianter, herunder light og aromatiseret tonicvand. Schweppes har bevaret sin popularitet i over to århundreder ved at levere en konsekvent og pålidelig smag.

3Cents Tonic

3Cents Tonic er et nyere mærke på markedet, men har hurtigt opnået anerkendelse for deres høje kvalitet og innovative smagsprofiler. Deres tonicvand er lavet med naturlige ingredienser og tilbyder en frisk og afbalanceret smag, der fungerer godt med en bred vifte af spiritus. 3Cents har formået at kombinere tradition med innovation, hvilket gør deres tonicvand til et spændende valg for dem, der ønsker at eksperimentere med nye cocktails.

 

Konklusion

Tonicvand er en alsidig mixer, der kan løfte enhver cocktail. Uanset om du foretrækker en klassisk gin og tonic eller ønsker at eksperimentere med nye smagskombinationer, er der en tonicvand, der passer til dine behov. Ved at vælge kvalitetsmærker som Fever-Tree, Thomas Henry, Fentimans, Schweppes og 3Cents, kan du være sikker på at få en førsteklasses smagsoplevelse. Udforsk de forskellige typer og find den tonicvand, der passer bedst til din personlige smag og dit næste cocktailprojekt.

Forrige indlæg
Næste indlæg
Nogen har for nylig købt en

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Redigeringsmulighed
Tilbage på lager meddelelse
Terms & Conditions
Handelsbetingelser BarGear's handelsbetingelser giver dig som kunde en omfattende forståelse af de betingelser, der gælder, når du handler på deres platform. Disse betingelser omfatter flere aspekter, lige fra betaling og pris til levering og persondatapolitik. § 1 Betaling og pris § 1.1 Alle vores priser er i danske kroner (DKK), inkl. moms og evt. pant. § 1.2 Vi trækker først købsbeløbet, når varen er afsendt fra BarGear. Der kan aldrig hæves et større beløb end der er godkendt af kunden. § 1.3 Du kan kun betale med Dankort, Visa Dankort, Visa, mobilepay, MasterCard og Dinners Club. Der tages ikke gebyr ved betaling med betalingskort. § 1.4 For at handle hos os skal du selvfølgelig være fyldt 18 år, som dansk lovgivning kræver. § 1.5 EAN-kunder bedes kontakte kundeservice inden køb. § 2 Levering § 2.1 Vi leverer via PostNord Danmark dvs. leveringstid garanti osv. henholdes til PostNord services. Typisk vil pakken være fremme efter 1-3 hverdage. Vi tilstræber at alle ordrer sendes senest næste hverdag. § 2.2 I tilfælde af at vi ikke kan levere en drinkspakke fuldstændigt som annonceret, vil vi forsøge at kompensere med et alternativ. § 2.3 Du kan også vælge at afhente din ordre på vores lager i København S. Bemærk at først når vi har bekræftet at ordren er klar til afhentning, kan den afhentes. Forsendelsesomkostninger Fragtomkostningerne beregnes ud fra pakkens samlede vægt. Vi leverer kun via PostNord og priserne afspejler vores omkostninger. Priser fra 35 kr for levering til PostNord Pakkeshop. Levering sker via PostNord, hvorved en forventet leveringstid er 1-6 hverdage. Enkelte produkter er ikke lagervarer – Se leveringstiden på produktets informationsside. Hvis ikke du er hjemme, når pakken leveres, modtager du besked fra PostNord hvor pakken kan hentes. Vi anbefaler dog at bestille i god tid, for at sikre dig bestillingen er fremme til formålet. Pakker til Bornholm og de små øer skal påregne en ekstra dag til levering. Alle vores forsendelser bliver tildelt et Track & Trace nummer, så man altid ved hvor pakken befinder sig. Bliver en pakke ikke afhentet og sendes retur, vil købet blive annulleret, modregnet den fragtomkostning der har været til og fra kunde. Indgåelse af aftale. § 3 Adgang til kontrakten efter aftaleindgåelse § 3.1 Når du har bestilt, får du tilsendt en ordrebekræftelse via e-mail. Denne bekræftelse afspejler det eksakte indhold af den købsaftale, som BarGear og køber har indgået. § 3.2 Når pakken er afsendt fra BarGear, modtager køber en mail, som fortæller, at ordrestatus har ændret sig og pakken er afsendt. I samme mail modtager køber pakkens Track & Trace nr. § 3.3. Når ordren er lagt og afhentning valgt, vil pakken være klar til afhentning. Vælger kunden ikke at afhente pakken inden 30 dage, forbeholder BarGear sig retten til at annullere ordren, samt pålægge et eventuelt håndterings gebyr á op til 80 kr. § 4 Fortrydelsesret §4.1 Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret når du handler hos os. §4.2 Ved erhvervskøb ydes der 3 dages fortrydelsesret. §4.3 Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse. §4.4 Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@bargear.dk eller ved at benytte vores kontakt formular.: § 5 Reklamation Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten vil dog være afgrænset til varens naturlige holdbarhed, hvis der er tale om salg af fødevare produkter. Kontakt os altid inden returneringen finder sted! Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) leveringsomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine leveringsomkostninger. § 5.2 Når og hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det sendes til: BarGear ApS Lyshøjvej 17 3650 Ølstykke Tlf.: +45 31 32 03 06 CVR: 38 19 79 67 § 5.3 Bemærk! Vi modtager ikke pakker per efterkrav eller lign. Klagenævn: Forbrugerklagenævnet Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os via mail eller telefon. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Toldboden 2,8800 Viborg, via dette link. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: link § 6 E-markedsføring: § 6.1 Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev, som indeholder information om spændende nyheder fra BarGear.dk. Du modtager kun nyhedsbrevet, hvis du udtrykkeligt har bedt om det. Desuden kan du altid logge ind under “Din konto” og fra/tilmelde dig vores nyhedsbrev. § 7 Persondatapolitik: § 7.1 Der kan kun registreres en person pr. E-mail adresse. § 7.2 Når du registrerer dig som kunde, SKAL du afgive følgende oplysninger om dig selv: Fulde navn (bruges for at sende varerne til det rigtige sted) Email (bruges til at bekræfte ordren og fremsende faktura/bilag for din order) Adresse (bruges for at sende varerne til det rigtige sted) Postnr. & By (bruges for at sende varerne til det rigtige sted) Telefonnummer (bliver kun brugt, hvis der opstår problemer ved handlen, som ikke kan løses ved e-mail) § 7.3 Vi foretager registrering og videregivelse af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Følgende af dine oplysninger videregives til: GLS Denmark A/S, (Herefter vGLS) Bohus Blvd. 3, 2630 Taastrup, CVR-nr DK10549744 der er speditøren der forestår varelevereringer på vegne af BarGear . Oplysninger der videregives til PostNord: Navn, Adresse, e-mail ved shop delivery service, herudover oplyses telefonnummer ved privatforsendelser service, henholdsvis e-mail og telefonnummer videregives udelukkende med henblik at PostNord kan orientere jer om hvornår ordren kan afhentes / bliver leveret. Drip: (kun hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev) Navn og E-mail § 7.4 Personoplysningerne registreres hos BarGear ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på www.Bargear.dk er Sander Hansen § 7.5 Vi opbevarer og transmitterer kundeoplysninger krypteret (SSL), ligeledes krypteres din betaling, som sker på sikre servere (SSL). § 7.6 Oplysningerne videregives ikke til tredjemand uden det er oplyst og der registreres ingen personfølsomme oplysninger via Bargear.dk. § 7.7 Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: e-mail: info@Bargear.dk § 8 Prisgaranti: Hos Bargear er det vigtigt for os at du altid får den bedst mulige pris, derfor opdaterer vi vores priser løbende, men sommetider kan vi have overset noget! Derfor giver vi naturligvis prisgaranti på vores varer så du altid er sikker på at kunne handle alle dine varer hos os til den bedste pris. Hvis du finder den samme vare hos en anden leverandør skal du blot kontakte os, husk at gemme link, tilbud eller annonce som dokumentation. Der skal naturligvis være tale om præcis den samme vare, dvs. samme producent, samme serie, samme størrelse, farve, design etc. Ligeledes skal varen være i væsentlig samme stand dvs. er varen nedsat grundet dato, holdbarhed eller defekter matcher vi ikke prisen som udgangspunkt. Generelle Oplysninger: BarGear ApS Lyshøjvej 17 3650 Ølstykke Tlf.: +45 31 32 03 06 CVR: 38 19 79 67 Bargear.dk ejes af Mixology International § 9 Price runner Prisgaranti: Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner. Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem koster ingenting og tager mindre end tre minutter! Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som privatperson. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er beskadiget, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver. PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning. Besøg PriceRunner for at se de endelige brugervilkår samt en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien. Ja tak, jeg vil gerne have gratis Købsgaranti ved at blive medlem på PriceRunner! § 10 Cookies og Logstatistik: En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde “genkender” serveren brugeren og ved hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på en hjemmeside f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på hjemmesiden. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. På Bargear.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionaliteter. Cookies bruges til at skabe øget brugervenlighed og til at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbsvognen, når du handler på hos Bargear.dk. Hvis du ønsker at slette cookies, kan det i Internet Explorer 6.x sker under menuen “Funktioner” -> “Internetindstillinger” -> “Slet cookies”. Logstatistik bruges på www.Bargear.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden dette forlades mm. Her på Bargear.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionaliteter og for at skabe øget brugervenlighed. Ved at anvende Bargear.dk accepterer du samtidigt vores brug af Cookies. Vores Handelsbetingelser bliver opdateret som følge af ændringer omkring Handelsbetingelser. Handelsbetingelserne er opdateret d. 22.05.2018 cookies.
this is just a warning
Login
Indkøbskurv
0 Produkter
0%