Champagnesabel

689.00 DKK

Champagnesabel i asketræ. I flere hundrede år har den mest festlige måde at åbne en champagne, været at sable den. Der er ganske få, som kender kunsten at sable. En ting er sikkert, og det er, at det aldrig ophører med at imponere folk.

Champagnesabel i stål med greb af træ. Bladtykkelse 3 mm, længde 41,5 cm.

Beskrivelse

Champagnesabel i asketræ. I flere hundrede år har den mest festlige måde at åbne en champagne, været at sable den. Der er ganske få, som kender kunsten at sable. En ting er sikkert, og det er, at det aldrig ophører med at imponere folk. Om det er ens elskede, middagsgæster, virksomhed eller bryllupsgæster, betyder ikke noget. Ofte opnås der et boblende humør hos gæsterne.Champagnesabel er med tiden blev en fast del af ens vinudstyr og ikke mindst barudstyr. Balancen er vigtig, ligesom tyngden er vigtig, når du skal sable. Hvis sablen vejer for meget, er risikoen stor for, at man rammer alt for hårdt og få et dårligt snit.

Flere store sommelier kan sable en champagne, ikke kun med en champagnesabel, men også med andre genstande. Kunsten er at ramme champagne flasken det helt rigtige sted. Skal man til at øve sig i at sable vil vi anbefale at man vælger at øve sig på billige flasker asti, stedet for at bruge champagne flasker. Når man skal til at træne det eller generelt sable, er det vigtigt at man gør det et sted det ikke gør noget at det sprøjter.

Sikre dig at du ikke skader dig selv og læs DR´s guide til hvordan du sabler med en champagnesabel, Champagnesabling. Her kan man lære om hvordan man sikre sig bedst mulige, gode tips og tricks og et godt generelt overblik og knowhow omkring Champagnesabling.

Champagnesabel i stål med greb af træ. Bladtykkelse 3 mm, længde 41,5 cm.
Sablen er ikke skarp, men det anbefales dog stadig at den behandles med omhu og respekt.

 

 

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 41.5 × 3 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Champagnesabel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *