Flair Guide

Flair går i alt sin enkelthed ud på at give gæsten en oplevelse ud over det sædvanlige. Flair betyder blot at ”være god til noget”.

Alle bartendere rundt omkring i verden besidder derfor muligheden for at give gæsten en oplevelse ud over det sædvanlige, om det er med historier omkring de klassiske cocktails, eller blot formår at være underholdende med deres personlighed overfor gæsten er underordnet.

Hver bartender besidder unikke kvaliteter, som kan anvendes på forskellige måder til at levere god service til gæsterne.

 

Flair eller Flair-bartending er en kategori indenfor bartenderverden

hvor folk underholder gæster eller publikum ved at kaste rundt med flasker og shakere. Dette er det de fleste forbinder med ordet flair, hvor bartenderen ligner Tom Cruise i filmen Cocktail.

Bartendere verden over har efter filmens lancering tilbage i 80erne, kastet rundt med ting bag baren for at give gæsten en oplevelse ud over det sædvanlige. Der afholdes verdensmesterskaber i flere forskellige forbund verden over, hvor bartendere dyster om at blive kåret til verdensmester i Flairbartending.

Flere bartendere har decideret karrierer indenfor flairbartending hvor de har gjort sig bemærket over hele verden ved hjælp af Facebook og YouTube.

Så om du drømmer om selv at begynde at kaste med en shaker, og blive den nye Tom cruise, eller det blot synes det ser sjovt ud, så husk at det hele handler om at gæsten føler at de får en god oplevelse.

På denne side kan du finde alt du skal bruge til at komme i gang med at kaste rundt med flasker og shakere.

Ønsker du at stille op til flair konkurrencer? Så kan vi anbefale at kigge forbi det danske bartender laug og deres aktiviteter med Flair.