Skip to content

Fri fragt ved køb over 499 ,-

22 års brancheerfaring

Hurtig levering på 1 - 3 hverdage

Nem returnering

Drinksopskrifter

Den Ultimative Guide til Forskellige Typer Skænkepropper til Barer og Hjemmebrug

Af Zander Hansen 24 May 2024

Skænkepropper er uundværlige værktøjer i enhver bar, uanset om det er en travl cocktailbar eller en hyggelig hjemmebar. De sikrer ensartet hældning, reducerer spild og forbedrer effektiviteten i bartending. I denne omfattende guide vil vi udforske de forskellige typer skænkepropper, deres unikke egenskaber og deres ideelle anvendelser. Fra klassiske plastikpropper til præcise bottle pilots, der er en skænkeprop til ethvert behov.

Klassiske Plastik Skænkepropper

Nøglefunktioner:

 • Materiale: Lavet af holdbar plast, disse propper er omkostningseffektive og meget brugte.
 • Design: Simpelt og funktionelt, passer til de fleste standardflasker.
 • Anvendelse: Ideel til hurtig og ensartet hældning i travle miljøer.

Klassiske plastik skænkepropper er en grundpille i mange barer på grund af deres pålidelighed og overkommelige pris. De er perfekte til højvolumenmiljøer, hvor hastighed og effektivitet er altafgørende. Den plastiske konstruktion sikrer, at de er lette og nemme at håndtere, hvilket gør dem til en favorit blandt bartendere til daglige operationer. Disse skænkepropper er designet til at passe tæt i de fleste standardflasker, hvilket giver en stabil strøm, der hjælper bartendere med at opretholde en ensartet hældningshastighed.

Anvendelseseksempel: Klassiske plastik skænkepropper er perfekte til hjemmebarer eller afslappede miljøer, hvor højvolumenhældning ikke er en primær bekymring. De giver en pålidelig hældning uden at sprænge budgettet.

Produktlink: Klassiske Plastik Skænkepropper

Free Pour Skænkepropper

Nøglefunktioner:

 • Flowkontrol: Designet til fri hældning, der giver bartendere mulighed for at måle ved synet.
 • Alsidighed: Egnet til forskellige væsker, herunder spiritus og miksere.
 • Brugervenlighed: Nemme at installere og fjerne, hvilket gør dem praktiske til travle barer.

Free pour skænkepropper er uundværlige for bartendere, der stoler på hastighed og præcision. Disse propper tillader fri strømning af væske, som bartendere kan visuelt måle for at skabe perfekte cocktails uden brug af målebægre. Dette gør free pour skænkepropper ideelle til højhastighedsmiljøer, hvor hurtig service er vigtig. Disse propper er også alsidige og kan bruges med forskellige væsker, fra spiritus til miksere, hvilket gør dem til et fleksibelt værktøj i enhver baropsætning.

Anvendelseseksempel: Free pour skænkepropper bruges ofte i professionelle barer, hvor hastighed og effektivitet er afgørende. De giver bartendere mulighed for at hælde præcist ved synet, hvilket er vigtigt i travle perioder.

Produktlink: Free Pour Skænkepropper

Free Pour Skænkepropper til Sirup

Nøglefunktioner:

 • Specialiseret Design: Skræddersyet til tykkere væsker som sirupper og juicer.
 • Flowhastighed: Kontrolleret flow for at forhindre overhældning og spild.
 • Materiale: Fremstillet af robuste materialer for at håndtere siruppens viskositet.

Free pour skænkepropper til sirup er specifikt designet til at håndtere de unikke udfordringer, som tykkere væsker udgør. I modsætning til almindelige free pour skænkepropper er disse konstrueret til at styre den langsommere flowhastighed af sirupper og sikre en jævn og kontrolleret hældning. Dette forhindrer spild og sikrer, at den rette mængde sirup tilsættes hver drink, hvilket opretholder konsistens og kvalitet. Disse propper er også robuste og i stand til at modstå siruppens klæbrighed og densitet.

Anvendelseseksempel: Disse propper er fantastiske til at skabe cocktails, der kræver præcise mængder sirup, og sikrer, at hver drink er perfekt afbalanceret.

Produktlink: Free Pour Skænkepropper til Sirup

Auto Pour Skænkepropper

Nøglefunktioner:

 • Automatisk Mål: Dosere en bestemt mængde væske, typisk mellem 1-5 cl pr. hældning.
 • Konsistens: Sikrer, at hver hældning er identisk, ideel til at opretholde drikkens konsistens.
 • Tidsbesparende: Reducerer behovet for måleredskaber, hvilket fremskynder bartendingprocessen.

Auto pour skænkepropper er en game-changer i miljøer, hvor konsistens og hastighed er kritiske. Disse propper er designet til at dosere en præcis mængde væske hver gang, hvilket sikrer, at hver drink laves til samme standard. Dette er særligt nyttigt i travle barer, hvor bartendere skal servere drikkevarer hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Auto pour skænkepropper eliminerer også behovet for ekstra måleredskaber, hvilket strømliner bartendingprocessen og reducerer forberedelsestiden.

Anvendelseseksempel: Auto pour skænkepropper er perfekte til barer, der prioriterer konsistens og hastighed. De er særligt nyttige under travle nætter, hvor præcision og effektivitet er afgørende.

Produktlink: Auto Pour Skænkepropper

 

Bottle Pilots

Nøglefunktioner:

 • Høj Præcision: Kendt for deres nøjagtighed, ofte brugt i professionelle miljøer.
 • Volumenkontrol: Ofte brugt til præcise målinger, typisk 1 cl.
 • Holdbarhed: Bygget til at modstå hyppig brug i højvolumenmiljøer.

Bottle pilots er kendt for deres præcision og er en favorit blandt bartendere, der kræver nøjagtige målinger til deres cocktails. Disse propper er designet til at levere en præcis mængde væske ved hver hældning, typisk 1 cl, hvilket gør dem ideelle til miljøer, hvor nøjagtighed er afgørende. Den robuste konstruktion af bottle pilots sikrer, at de kan klare kravene i højvolumenbarer og levere pålidelig ydeevne over tid. Deres præcision gør dem uundværlige i miljøer som bodegaer, hvor ensartet kvalitet er afgørende.

Anvendelseseksempel: Bottle pilots er ideelle til miljøer, hvor præcise målinger er afgørende, såsom bodega barer. De sikrer, at hver drink laves til nøjagtige specifikationer.

Produktlink: Bottle Pilots

 

Drypfri Skænkepropper til Flaskeophæng

Nøglefunktioner:

 • Drypfri Design: Forhindrer spild og affald, hvilket holder barområdet rent.
 • Volumenmuligheder: Tilgængelig i forskellige målinger, typisk mellem 2-5 cl.
 • Bekvemmelighed: Nemme at bruge og sikrer en ren, effektiv bartendingoplevelse.

Drypfri skænkepropper er designet til at opretholde et rent og effektivt barområde ved at forhindre dryp og spild. Disse propper er udstyret med mekanismer, der sikrer, at væskestrømmen stopper øjeblikkeligt efter hældning, hvilket reducerer spild og holder bardisken ren. Tilgængelig i forskellige volumener, opfylder de forskellige hældningsbehov, hvilket gør dem til alsidige værktøjer for enhver bar. Drypfri propper er særligt nyttige i miljøer, hvor det er vigtigt at opretholde en ren bar, såsom eksklusive cocktailbarer.

Anvendelseseksempel: Drypfri skænkepropper er perfekte til barer, der værdsætter renlighed og effektivitet. De hjælper med at opretholde en ren bardisk og reducere risikoen for spild.

Produktlink: Drypfri Skænkepropper til Flaskeophæng

Valg af den Rette Skænkeprop

Afhængig af dine behov kan valg af den rette skænkeprop forbedre din bartendingoplevelse betydeligt. Her er nogle overvejelser:

 • Hjemmebar vs. Professionel Bar: Hjemmebarer kan foretrække klassiske plastik- eller free pour skænkepropper for deres enkelhed og omkostningseffektivitet. Professionelle barer kan vælge auto pour skænkepropper eller bottle pilots for deres præcision og effektivitet.
 • Type af Væske: Free pour skænkepropper til sirup er specialiseret til tykkere væsker, hvilket sikrer en jævn hældning uden tilstopning.
 • Konsistens og Hastighed: Auto pour skænkepropper giver ensartede målinger, ideelle til at opretholde kvalitetskontrol i højvolumenbarer.

Konklusion
Skænkepropper er vitale værktøjer, der kan forbedre effektiviteten, nøjagtigheden og renligheden af dine baroperationer. Ved at forstå de forskellige typer skænkepropper og deres specifikke anvendelser kan du vælge den perfekte til dine behov. Uanset om du driver en professionel cocktailbar eller nyder en hjemmebaropsætning, er der en skænkeprop, der passer til dine krav.

For mere inspiration og for at udforske vores fulde udvalg af skænkepropper, besøg BarGear. Hæv din bartendingoplevelse med de rette værktøjer og få hver hældning til at tælle.

Forrige indlæg
Næste indlæg
Nogen har for nylig købt en

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Redigeringsmulighed
Tilbage på lager meddelelse
Terms & Conditions
Handelsbetingelser BarGear's handelsbetingelser giver dig som kunde en omfattende forståelse af de betingelser, der gælder, når du handler på deres platform. Disse betingelser omfatter flere aspekter, lige fra betaling og pris til levering og persondatapolitik. § 1 Betaling og pris § 1.1 Alle vores priser er i danske kroner (DKK), inkl. moms og evt. pant. § 1.2 Vi trækker først købsbeløbet, når varen er afsendt fra BarGear. Der kan aldrig hæves et større beløb end der er godkendt af kunden. § 1.3 Du kan kun betale med Dankort, Visa Dankort, Visa, mobilepay, MasterCard og Dinners Club. Der tages ikke gebyr ved betaling med betalingskort. § 1.4 For at handle hos os skal du selvfølgelig være fyldt 18 år, som dansk lovgivning kræver. § 1.5 EAN-kunder bedes kontakte kundeservice inden køb. § 2 Levering § 2.1 Vi leverer via PostNord Danmark dvs. leveringstid garanti osv. henholdes til PostNord services. Typisk vil pakken være fremme efter 1-3 hverdage. Vi tilstræber at alle ordrer sendes senest næste hverdag. § 2.2 I tilfælde af at vi ikke kan levere en drinkspakke fuldstændigt som annonceret, vil vi forsøge at kompensere med et alternativ. § 2.3 Du kan også vælge at afhente din ordre på vores lager i København S. Bemærk at først når vi har bekræftet at ordren er klar til afhentning, kan den afhentes. Forsendelsesomkostninger Fragtomkostningerne beregnes ud fra pakkens samlede vægt. Vi leverer kun via PostNord og priserne afspejler vores omkostninger. Priser fra 35 kr for levering til PostNord Pakkeshop. Levering sker via PostNord, hvorved en forventet leveringstid er 1-6 hverdage. Enkelte produkter er ikke lagervarer – Se leveringstiden på produktets informationsside. Hvis ikke du er hjemme, når pakken leveres, modtager du besked fra PostNord hvor pakken kan hentes. Vi anbefaler dog at bestille i god tid, for at sikre dig bestillingen er fremme til formålet. Pakker til Bornholm og de små øer skal påregne en ekstra dag til levering. Alle vores forsendelser bliver tildelt et Track & Trace nummer, så man altid ved hvor pakken befinder sig. Bliver en pakke ikke afhentet og sendes retur, vil købet blive annulleret, modregnet den fragtomkostning der har været til og fra kunde. Indgåelse af aftale. § 3 Adgang til kontrakten efter aftaleindgåelse § 3.1 Når du har bestilt, får du tilsendt en ordrebekræftelse via e-mail. Denne bekræftelse afspejler det eksakte indhold af den købsaftale, som BarGear og køber har indgået. § 3.2 Når pakken er afsendt fra BarGear, modtager køber en mail, som fortæller, at ordrestatus har ændret sig og pakken er afsendt. I samme mail modtager køber pakkens Track & Trace nr. § 3.3. Når ordren er lagt og afhentning valgt, vil pakken være klar til afhentning. Vælger kunden ikke at afhente pakken inden 30 dage, forbeholder BarGear sig retten til at annullere ordren, samt pålægge et eventuelt håndterings gebyr á op til 80 kr. § 4 Fortrydelsesret §4.1 Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret når du handler hos os. §4.2 Ved erhvervskøb ydes der 3 dages fortrydelsesret. §4.3 Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse. §4.4 Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@bargear.dk eller ved at benytte vores kontakt formular.: § 5 Reklamation Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten vil dog være afgrænset til varens naturlige holdbarhed, hvis der er tale om salg af fødevare produkter. Kontakt os altid inden returneringen finder sted! Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) leveringsomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine leveringsomkostninger. § 5.2 Når og hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det sendes til: BarGear ApS Lyshøjvej 17 3650 Ølstykke Tlf.: +45 31 32 03 06 CVR: 38 19 79 67 § 5.3 Bemærk! Vi modtager ikke pakker per efterkrav eller lign. Klagenævn: Forbrugerklagenævnet Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os via mail eller telefon. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Toldboden 2,8800 Viborg, via dette link. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: link § 6 E-markedsføring: § 6.1 Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev, som indeholder information om spændende nyheder fra BarGear.dk. Du modtager kun nyhedsbrevet, hvis du udtrykkeligt har bedt om det. Desuden kan du altid logge ind under “Din konto” og fra/tilmelde dig vores nyhedsbrev. § 7 Persondatapolitik: § 7.1 Der kan kun registreres en person pr. E-mail adresse. § 7.2 Når du registrerer dig som kunde, SKAL du afgive følgende oplysninger om dig selv: Fulde navn (bruges for at sende varerne til det rigtige sted) Email (bruges til at bekræfte ordren og fremsende faktura/bilag for din order) Adresse (bruges for at sende varerne til det rigtige sted) Postnr. & By (bruges for at sende varerne til det rigtige sted) Telefonnummer (bliver kun brugt, hvis der opstår problemer ved handlen, som ikke kan løses ved e-mail) § 7.3 Vi foretager registrering og videregivelse af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Følgende af dine oplysninger videregives til: GLS Denmark A/S, (Herefter vGLS) Bohus Blvd. 3, 2630 Taastrup, CVR-nr DK10549744 der er speditøren der forestår varelevereringer på vegne af BarGear . Oplysninger der videregives til PostNord: Navn, Adresse, e-mail ved shop delivery service, herudover oplyses telefonnummer ved privatforsendelser service, henholdsvis e-mail og telefonnummer videregives udelukkende med henblik at PostNord kan orientere jer om hvornår ordren kan afhentes / bliver leveret. Drip: (kun hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev) Navn og E-mail § 7.4 Personoplysningerne registreres hos BarGear ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på www.Bargear.dk er Sander Hansen § 7.5 Vi opbevarer og transmitterer kundeoplysninger krypteret (SSL), ligeledes krypteres din betaling, som sker på sikre servere (SSL). § 7.6 Oplysningerne videregives ikke til tredjemand uden det er oplyst og der registreres ingen personfølsomme oplysninger via Bargear.dk. § 7.7 Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: e-mail: info@Bargear.dk § 8 Prisgaranti: Hos Bargear er det vigtigt for os at du altid får den bedst mulige pris, derfor opdaterer vi vores priser løbende, men sommetider kan vi have overset noget! Derfor giver vi naturligvis prisgaranti på vores varer så du altid er sikker på at kunne handle alle dine varer hos os til den bedste pris. Hvis du finder den samme vare hos en anden leverandør skal du blot kontakte os, husk at gemme link, tilbud eller annonce som dokumentation. Der skal naturligvis være tale om præcis den samme vare, dvs. samme producent, samme serie, samme størrelse, farve, design etc. Ligeledes skal varen være i væsentlig samme stand dvs. er varen nedsat grundet dato, holdbarhed eller defekter matcher vi ikke prisen som udgangspunkt. Generelle Oplysninger: BarGear ApS Lyshøjvej 17 3650 Ølstykke Tlf.: +45 31 32 03 06 CVR: 38 19 79 67 Bargear.dk ejes af Mixology International § 9 Price runner Prisgaranti: Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner. Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem koster ingenting og tager mindre end tre minutter! Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som privatperson. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er beskadiget, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver. PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning. Besøg PriceRunner for at se de endelige brugervilkår samt en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien. Ja tak, jeg vil gerne have gratis Købsgaranti ved at blive medlem på PriceRunner! § 10 Cookies og Logstatistik: En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde “genkender” serveren brugeren og ved hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på en hjemmeside f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på hjemmesiden. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. På Bargear.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionaliteter. Cookies bruges til at skabe øget brugervenlighed og til at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbsvognen, når du handler på hos Bargear.dk. Hvis du ønsker at slette cookies, kan det i Internet Explorer 6.x sker under menuen “Funktioner” -> “Internetindstillinger” -> “Slet cookies”. Logstatistik bruges på www.Bargear.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden dette forlades mm. Her på Bargear.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionaliteter og for at skabe øget brugervenlighed. Ved at anvende Bargear.dk accepterer du samtidigt vores brug af Cookies. Vores Handelsbetingelser bliver opdateret som følge af ændringer omkring Handelsbetingelser. Handelsbetingelserne er opdateret d. 22.05.2018 cookies.
this is just a warning
Login
Indkøbskurv
0 Produkter
0%