Bæredygtighed

Bæredygtighed – Miljøvenlighed – social ansvarlig.

Disse er ikke blot ord for os, men retningslinjer og forpligtelser vi forsøger at leve og arbejde efter.  I en verden hvor ressourcerne blive sværere og sværere at opnå og hvor vi bliver nødt til at acceptere at vi ikke bare kan bruge løs uden at tænke på miljøet, har vi valgt at forsøge at mindske vores negative impact på miljøet mest muligt. Flere ting er noget man som forbruger kan se og mærke, andre ting er noget der sker bag kulisserne, på lageret mm.

Som en del af vores strategi om at være så miljøvenlig som muligt, har vi bl.a. valgt i større omfang at benytte os af brugte papkasser. Produktionen og transporten af papkasser koster miljøet dyrt, derfor har vi valgt så vidt muligt at genbruge brugte papkasser, emballage mm. Emballagen du kommer til at modtage din ordre i kan være lettere slidt. Det ændrer ikke på dit produkt men mindsker vores Co2 aftryk.

Yderligere har vi også valgt at samarbejde med forskellige samarbejdspartnere inden for miljø venlighed og Bæredygtighed.
Ønsker du selv at vide mere omkring miljøet mm. kig forbi Gør en Forskel.

Bæredygtigt

Samme effektivitet som vores andre produkter

Vores Eco-Friendly produkt serie er produceret i henhold til forskellige skåne metoder for at sikre produktionen af disse produkter har så lidt negativ effekt på miljøet som muligt.

Dette gør at når du køber et Eco-Friendly produkt hos os kan du altid være sikker på at naturens ve og vel er taget med i hele produktions fasen.

Udover at hjælpe til med at holde naturen kørende kan du selvfølgelig også være sikker på at standarden af kvaliteten på produkterne som altid er på øverste hylde.

Vil du ligesom os også gerne være lidt grønnere?

Ved at trykke på knappen herunder vil du blive ført over til en katalog side hvorpå du har mulighed for at se alle vores lækre økologiske produkter.

Skriv og tryk Enter for at søge

Kurv

Ingen varer i kurven.