Skænkeprop i sort plast

100311-1

14.00 DKK

- +

Klassisk skænkeprop i sort plastik som passer til alle standard flasker.

Klassisk og simple skænkeprop i sort farve og perfekt til især shots. Der er en masse fordele og ulemper ved plastisk pours, blandt de mange fordele ved netop denne type skænke prop er at de er nemme at montere og tage af flasken igen, de kan tåle høje temperaturer under vask og er generelt ret stabile. Barudstyr og Skænkepropper til din hjemmebar.

Klassisk skænkeprop i sort plastik som passer til alle standard flasker.

Klassisk og simple skænkeprop i sort farve og perfekt til især shots. Der er en masse fordele og ulemper ved plastisk pours, blandt de mange fordele ved netop denne type skænke prop er at de er nemme at montere og tage af flasken igen, de kan tåle høje temperaturer under vask og er generelt ret stabile.

Disse plastik skænkepropper har yderligere den fordel at være perfekt egnet til flair bartending. Flere bartendere der benytter sig af “flair” bruger disse skænkepropper da de ikke, som deres metal varianter er spidse og derfor er meget mere harmløse at benytte og øve sig med.

Ligesom de traditionelle free pour skænkepropper er denne skænkeprop designet til at være langsom – dvs. ca. 1 cl i sekundet – som er den mest anvendte skænkeprop blandt bartendere. Barudstyr og Skænkepropper til din hjemmebar.

 

Alt i Barudstyr hos BarGear. Ønsker du andet end dette kan du finde udvalget hos os.

Vægt 0.1 kg
Størrelse 0.000000 × 0.000000 cm

Skriv og tryk Enter for at søge

Kurv

Ingen varer i kurven.