Mixing Spring

100148

På lager

55.00 DKK

På lager

- +
Add to Wishlist

Dry shake dine cocktails med stil! Lækker Mixing Spring til enhver kender.

Med vores lækre mixing spring  får du mulighed for at lave lækre Dry shake cocktails med stil. Denne lækre spring gør det nemt og simpelt at shake din cocktail med æggehvide uden at det klumper. Denne mixing spring er special designet til at dele hviden fra hinanden og giver din cocktail den lækre, cremede substans der ønskes.

Mixing spring er et must have blandt bartendere der ønsker at lave klassiske cocktails, hvor der ikke skal bruges is. Mixing spring er utrolig nem at håndtere og ren at rengøre.
Ønsker du at prøve kræfter med en mixing spring i en cocktail, så har vi samlet en liste over lækre drinks som skal dry shakes.

“Når du laver drikkevarer indeholdende fløde og æg, er det almindeligt at først shake indholdet uden is, før man shaker en gang til med isterninger. Denne praksis er kendt som “dry shaking”, og teorien er, at den første shaking uden is og dermed ved en højere temperatur tillader drikken at emulgere, hvilket giver en mere beluftning og et tykkere skum oven på den færdige cocktail” Simon Difford – Dry shake.

Whisky sour

  • 5 cl Amerikansk Bourbon
  • 2 cl friskpresset citronsaft
  • 1,5 cl sukkersirup
  • 1 cl æggehvider
  • Appelsinskal

Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienser i dit bostonglas eller speedtin og kom nu din mixing spring i. luk med din shaker tin og dry shake nu grundigt.

Ramos Gin Fizz:

  • 6 cl Gin
  • 3 cl Fløde
  • 1,5 cl frisk presset citronsaft
  • 1,5 cl frisk presset limejuice
  • 3,5 cl Æggevide
  • 1,5 cl Sukkerlage
  • 5 dash Appelsinblomst vand 3 dash Vanilje ekstrakt Danskvand

Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienser i dit bostonglas eller speedtin og kom nu din mixing spring i. luk med din shaker tin og dry shake nu grundigt.

 

 

Brand: Scandic Bar

Vægt 0.1 kg
Størrelse 0.000000 × 0.000000 cm

Skriv og tryk Enter for at søge

Kurv

Ingen varer i kurven.