Barske m. Rød knob prof.

100121

På lager

45.00 DKK

På lager

- +

Klassisk barske med rød knop. Nok den mest kendte barske i verdenen. Simple men enkel. Denne barske bør være i et hvert hjem.

 

Kategorier: ,

Klassisk barske med rød knop. Nok den mest kendte barske i verdenen. Simple men enkel. Denne bar ske bør være i et hvert hjem, hjemmebar og ikke mindst de professionelle barer. En barske er et uundværligt bar værkstøj som alle bartendere bruger. Barskeen hjælper dig med at lave de rigtige cocktails. Dens lange hals gør at man nemmere kan rører rundt, få mynten rundt i mojitos mm.

 

Mål: 

  • Længde: 30 cm.
  • Materiale: Rustfrit stål.

 

 

Opskrifter hvor en barske bruges:

Watermelon sour sling:

Fremgangsmåde:
Kom vandmelon stykkerne i dit highball glas og muddle det med din morter. Kom derefter resten af ingrediensterne i og rør rundt med din barske. Top med danskvand.

 

Mango mojito:

  • 4 cl Mango Rum
  • 3 cl Modo Mango
  • 4 skiver lime både
  • 1½ tsk rør sukker
  • lidt friske mynte blade
  • knust is

Fremgangsmåde: 
Kom lime og sukker i dit lowball glas og muddle nu kraftigt. Kom myntebladene i og muddle dem nu forsigtigt så bladende ikke går i stykker. Tilsæt knust is og rom og rør rundt med din barske. Top med dansk vand.

Se også vores lækre Mojito sæt

 

Sazerac

  • 6 cl Rittenhouse Rye Whiskey
  • 3 dashes af Peychaud’s Bitters
  • 1 barske sukkersirup
  • Dash absinth

Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienser i dit Timeless mixinglas og fyld med is. Med din Barske rør rundt. Si indholdet med din strainer over i dit cocktailglas og server.

 

Caipirinha opskrift:

  • 6 cl Cachaca
  • 6-8 limebåde
  • 2-3 bar ske sukker

Fremgangsmåde: 
Kom lime og sukker i dit lowball glas og muddle nu kraftigt. Tilsæt knust is og Cachaca og rør rundt med din barske. Top med mere knust is.

 

Mint Julep opskrift:

  • 6 cl Bourbon
  • 2 dash angostura bitters
  • 1 sukkerknald
  • 1 håndfuldmynteblade
  • 1 cl danskvand
    Fremgangsmåde:
    Kom sukkerknald i dit mint julep cup og dash 2 dråber angostura på sukkeret. Med din morter, knus sukkereret. Tilsæt mynten og bourbon og rolig muddle igen, for at frigive smagsaromaerne. Tilsæt knust is og rør rundt.
Vægt 0.3 kg
Størrelse 30 cm

Skriv og tryk Enter for at søge

Kurv

Ingen varer i kurven.

0