Whiskyfade

Whiskyfade

  Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

  Whiskyfade

  Hos BarGear finder du et bredt udvalg af whiskyfade, romfade. Alt i fade til hjemmeproduktion , hoteller, restauranter, professionel brug og til dig der har din egen hjemmebar.

  Hos BarGear er vi utrolig stolte over at have en bred vifte af spændende produkter inden for bar, hotel og restauration. Det at være bartender eller tjener kræver ofte mere end man lige skulle tro. Hos BarGear har vi samlet alt fra spændende drinksbøger, bartender “must have” og andre spændende finurligheder.

  Whiskyfade:
  Fadet egner sig til lagring, dog kun i kortere tid pga. den lille størrelse.

  Whisky fad til cocktailbaren og ikke mindst til din hjemmebar.  Whiskyfade og romfade er blevet utrolig populært på meget kort tid, både hos de danske cafe og cocktailbarer, hvor fadene bruges til egen produktion, men også hjemme hos privaten, hvor flere er begyndt at eksperimentere med egen “hjemmebryg”. Med sådan en whiskytønde man man nemt og simpelt lave sin helt egen whisky, rom, likør mm. Whiskytønde med stil!

  Kommer inkl. stativ, prop og hane.

  Da fadet er helt nyt, skal det fyldes med vand det første døgn for at tætne fadet. Jo flere gange et fad bliver bruger, jo mindre fadsmag vil det afgive. Som hovedregel skal lagringen forlænges med den dobbelte tid, af den forrige lagring for at opnå samme resultat. Vi anbefaler man bruger det lille fad til forsøg og til fester. Prøv f.eks. at hælde en fin ung vin på fadet få dage før festen, og lad så gæsterne fylde glasset direkte fra fadet.

  Især i starten anbefaler vi at man ofte smager på indholdet, for at undgå det tager for meget smag af fadet. Hårdt arbejde – vi ved det godt 🙂
  Whiskyfad kendes også som vintønde, whiskytønde, vinfad eller spiritusfad.

  Skriv og tryk Enter for at søge

  Kurv

  Ingen varer i kurven.