Polycarbonat glas & plastik glas

Polycarbonat glas & plastik glas

  Hos BarGear finder du et bredt udvalg af brudsikkert glas og plastik glas til diskoteker, hoteller, restauranter, professionel brug og til dig der har din egen hjemmebar.

  Se vores store udvalg af plastikglas, som kan bruges igen og igen. Find alt i polycarbonat glas og glas fra Glass4ever. Stort udvalg fra plastik cocktailglas, plastikmartini glas, plastik champagne glas mm.

  Der er flere fordele ved at vælge drikkeglas i hård plast. Bl.a. sikre man sig at glasset ikke splintres i tusind stykker, skulle det gå i stykker, samtidig er disse glas oplagt til alt fra cafeen og baren, til hjemmebar og til picnic og camping ferien.

  Vi er stolte over at have samlet et stort udvalg brudsikkert glas.  Brudsikkert glas  i polycarbonat er et brudsikkert materiale, får man således et produkt, der kan klare mange flere knobs og som dermed også holder længere. Derfor har vi naturligvis et stort udvalg af glas i polycarbonat, hvor du kan finde alt fra almindelige glas til vinglas, shotglas og kander. Polycabonat er en special type af Plastikglas. brudsikkert glas kommer fra alt fra non-brands til firmaer som Glass4ever mm.

  Skriv og tryk Enter for at søge

  Kurv

  Ingen varer i kurven.